Video laten maken

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een video is een machtige tool om jouw boodschap over te brengen. Of het nu gaat om een korte video voor op Instagram of een lange documentaire, beelden vertellen een verhaal op een manier die écht blijft hangen bij de kijker. Mits het natuurlijk goed gebeurt.

 

Samenspel

Een goede video is een samenspel van beeld, geluid en vormgeving. Echt goed script, camera- en editwerk is te zien wanneer je het geluid uitzet. Begrijp je het verhaal nu nog steeds? Zo ja, dan heb je kwaliteit in handen. Bij Pecto Productions hebben we alles in huis om elke video naar wens te maken. Van ervaren scriptschrijvers, tot de juiste apparatuur zoals lichtsets en verschillende camera’s, tot autocue, voice over stemmen en muziek. Onze crew is zeer ervaren, stressbestendig en vrolijk en flexibel. Omdat we keuze hebben uit verschillende mensen met verschillende technieken en verschillende apparatuur kunnen we altijd goed kijken wie welke klus het beste kan klaren.

 

Wat kost een video?

Dat is altijd een lastige vraag. Want wat moet er gefilmd worden, hoeveel dagen zijn we ermee bezig, is het editwerk veel of juist weinig? Moet er misschien muziek of een voice-over aan de video worden toegevoegd?

Om achter de prijs voor jouw video te komen kun je het beste even een (vrijblijvende) offerte aanvragen. Dat kan met de knop hieronder. Wij zorgen ervoor dat je een dag later al antwoord hebt, en soms zelfs eerder.