Tekst laten maken

Schrijven

Soms heel aanwezig of soms nauwelijks te zien, goed geschreven teksten zijn altijd belangrijk. Pakkende teksten zijn een meerwaarde voor elke vorm van content. Of het nu gaat om de tekst die in een videoscript wordt opgenomen, of de tekst die je in een persbericht de deur uit doet.

Wat is het doel?

Elke tekst heeft een andere aanpak nodig. Wat is het doel van je tekst? Wil je mensen informeren, of aanzetten tot actie? Een persbericht vergt een iets andere aanpak dan een webtekst waarmee je een product moet verkopen. Een tekst die op papier de deur uitgaat moet anders geschreven worden dan de gesproken tekst in video’s en wat zet je eigenlijk in de tekst onder een video die je laat zien?

Opbouw is belangrijk

Bij Pecto Productions hebben we ruime ervaring in het schrijven van al die verschillende soorten teksten. We weten hoe belangrijk het is een persbericht goed op te bouwen en welke taal jouw doelgroep spreekt. Wil je dus graag snel een persbericht de deur uit hebben die geschreven is volgens de wetten van de journalistiek of ben je op zoek naar iemand die de perfecte tekst schrijft voor dat product op jouw website. Druk dan nu op de knop hieronder en vraag je tekst aan.