Benieuwd naar onze videoproducties? Op deze pagina vind je een greep uit het video werk van Pecto Productions uit de afgelopen jaren. Van bedrijfsfilms tot promotievideo’s, van een kijkje in de keuken van een topchef en een operatiekamer tot een #vilm over vriendschap. We hebben al een hoop mogen zien en beleven tijdens onze werkzaamheden, die we altijd met heel veel plezier uitvoeren.

Een video maak je niet alleen

Een video is nooit een product van één iemand. Het is belangrijk dat de videoploeg en de klant goed samenwerken. Soms komt het erop neer dat er veel overleg wordt gevoerd met onze klanten, maar het kan ook zijn dan je liever wilt dat het werk je uit handen wordt genomen. Onze teams zijn een ster in zelfstandig werken en vinden een beetje vrijheid soms juist erg fijn.

Of je nou graag de hele dag bij de opnames aanwezig wilt zijn, of als je het juist prettig vindt om het videogedeelte even ‘los te laten’, je kunt bij Pecto Productions altijd vertrouwen op de kwaliteit en ervaring van de cameramensen, verslaggevers, scriptschrijvers, item-regisseurs en editors. Samen met jou zorgen we voor het beste resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent!

Videoproducties laten maken?

Ben je na het zien van onze portfolio nieuwsgierig geworden? Denk je erover om een video in te zetten voor jou bedrijf of evenement en ben je benieuwd wat Pecto Productions voor jou kan betekenen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina op deze website. Je kunt ook een bericht sturen via Linkedin, Facebook of Instagram.