Podcast laten maken

Een podcast opnemen is hartstikke leuk om te doen en ook nog eens erg nuttig als je een boodschap moet overbrengen.

Het fenomeen ‘podcast’ bestaat al jaren maar de populariteit ervan heeft afgelopen tijd ineens een enorme sprong gemaakt. Vooral omdat mensen steeds vaker onderweg zijn en daarbij altijd een mobiel device bij zich hebben zoals een telefoon of iPad is het luisteren van een podcast een stuk makkelijker geworden.

 

Weinig regels

Het mooie aan een podcast is dat er weinig regels zijn. Je kunt een podcast aan- en uitzetten wanneer en waar je maar wilt en je bepaalt als maker zelf of je wel of geen reclame maakt. Je kunt zelf kiezen waarover je een podcast wilt opnemen. Denk bijvoorbeeld aan een maandelijkse update over hoe het bedrijf ervoor staat, of mooie interviews met voor jouw doelgroep interessante personen. Het kan allemaal!

 

Een goede podcast wil je niet uitzetten

Een goede podcast zorgt ervoor dat de inhoud zo spannend is dat de luisteraar hem helemaal niet uit wil zetten. Wij helpen je bij het maken en opnemen van zo’n podcast. We begeleiden je in de voorbereiding en zorgen ervoor dat je podcast wordt opgenomen en afgemixt met professionele apparatuur. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over het laten maken van een podcast? Download hier onze speciale PDF ‘Een podcast maken’ met nog meer informatie…

…of druk op de knop hieronder.

2b84c49f-6efa-4f6d-bcbb-3e88a238903e