Over Pecto Productions

Pecto Productions wordt gerund door Karin Leijen (1984, Enschede). Na haar studie journalistiek in Zwolle maakte ze tv voor verschillende lokale en regionale omroepen. Ze deed verslag en leerde zichzelf het monteren van video’s aan. In 2007 begon ze voor zichzelf. In 12 jaar tijd heeft ze een een groot netwerk van fijne klanten en professionele videomakers om zich heen verzameld.   

Hard werken met een vleugje humor

Kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en een vleugje (Twentse) humor zijn voor Pecto Productions razend belangrijk. Niet alleen bij het schrijven, filmen en editen van content maar ook in de communicatie met de klant en met de crew. De ervaren zzp’ers waarmee Pecto Productions al jaren samenwerkt beschikken allemaal over bovenstaande eigenschappen. (Nou ja, de Twentse humor gaat soms aan wat mensen voorbij, maar ‘gewone’ humor keuren we dan ook maar goed.) Daardoor is het niet alleen goed voor de kwaliteit van de producties om met Pecto Productions te werken, maar ook voor de sfeer op de set. Wij snappen hoe spannend het kan zijn om ineens een cameraploeg over de vloer te hebben en voelen door alle ervaring goed aan waar eventueel wat extra aandacht nodig is.

Op een ontspannen manier hoge kwaliteit bereiken

Door deze aanpak van hard werken op een ontspannen manier hebben we al een heleboel klanten kunnen voorzien van content voor allerlei verschillende kanalen. Maken we binnenkort iets moois voor u?

Ontspannen achter de schermen
laptop frame
hero image