Video laten maken

Wanneer je een video laat maken wil je dat deze impact heeft en mensen bijblijft. Elk type video vraagt om een andere benadering. Gaat het om een bedrijfsvideo, evenementregistratie, promotiefilmpje, instructievideo, voorlichtingsfilm, testimonial video of iets totaal anders?

Wat het ook is, we hebben het al eens gedaan. Wij produceren al ruim 10 jaar video's en bedrijfsfilms. Pecto Productions staat voor kwaliteit, snelheid en scherpe prijzen. Indien nodig staan we 24/7 tot je beschikking.

Video zit al jaren flink in de lift op het internet. Pluk de voordelen van een video toevoegen aan je online content. Of het nu op je website is of als advertentie op Facebook. Een video heeft zoveel meer waarde dan alleen afbeeldingen en tekst.

Ook met video’s die nooit online verschijnen hebben wij uitgebreid ervaring. Denk aan patiëntenvoorlichting, registratie van seminars of bedrijfsuitjes.

Kijk in onze portfolio voor een kleine selectie van ons werk en neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.